Det nye sted

Alt om mad

Generelt

Spar kassen på bærbuske hos os

Hos os finder du et bredt udvalg af unikke bærsorter, der tilbyder smagsfyldte oplevelser for enhver gane. Fra den sødmefyldte hindbær til den friske og sprøde ribs, har vi samlet de bedste varianter, så du kan skabe lækre retter og drikke, der vil begejstre dine gæster. Uanset om du foretrækker den intense aroma af brombær eller den milde sødme i blåbær, har vi de perfekte bær til at give dine kreationer et ekstra pift. Lad dig inspirere af vores mangfoldige udvalg og giv dine smagsløg en uforglemmelig oplevelse.

Sådan plejer du dine bærbuske

Dine bærbuske kræver regelmæssig pleje for at give dig den bedste høst. Klip de tørre og døde grene af, og fjern ukrudt omkring buskene. Giv dem gødning om foråret for at sikre en god vækst. Sørg også for at beskære buskene om efteråret for at fremme blomstring og frugtudvikling næste sæson. Du kan spare stort på bærbuske hos os, hvis du har brug for nye planter eller tilbehør til din have.

Høst dine bær som en professionel

Når du høster dine bær, er det vigtigt at gøre det på den rette måde for at få det bedste udbytte. Begyndt med at plukke bærrene, når de er modne og har en dejlig mørk farve. Brug en let kurv eller spand, så du undgår at beskadige bærrene. Husk også at fjerne eventuelle visne eller beskadigede bær, så de ikke ødelægger de sunde. Har du brug for at spare på budgettet, kan du spare penge på stikkelsbærbuske og dyrke dem selv. På den måde får du friske, sunde bær til en brøkdel af prisen i butikken.

Få gratis rådgivning om bærbuske

Hos os tilbyder vi gratis rådgivning om bærbuske. Vores erfarne haveeksperter kan hjælpe dig med at vælge de rette bærbuske til din have og give dig råd om, hvordan du planter og passer dem. De kan også vejlede dig i, hvordan du beskytter dine bærbuske mod sygdomme og skadedyr, så du får et godt udbytte af dine bær. Uanset om du er nybegynder eller erfaren haveejer, er du velkommen til at kontakte os for at få professionel rådgivning om bærbuske.

Spar op til 50% på udvalgte bærbuske

Hos os kan du spare op til 50% på udvalgte bærbuske. Vi har et bredt udvalg af lækre bærbuske, der passer perfekt til haven. Uanset om du foretrækker blåbær, hindbær eller brombær, har vi et stort udvalg af sunde og velsmagende bærbuske til favorable priser. Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med at finde de rette buske til din have og give dig gode råd om pleje og pasning. Slå til nu og nyd de lækre bær i sommeren.

Tilbud på gødning og tilbehør til bærbuske

Hos os tilbyder vi et bredt udvalg af gødning og tilbehør, der er specielt udviklet til at hjælpe dine bærbuske med at trives. Vores højtydende gødning indeholder de næringsstoffer, som bærbuske har brug for, og den er let at anvende. Derudover har vi et udvalg af støttestænger, net og andre nyttige redskaber, der kan hjælpe med at holde dine bær i god form. Uanset om du dyrker hindbær, brombær eller andre bærsorter, kan du hos os finde alt, hvad du har brug for til at få et godt udbytte af din høst.

Bærbuske til både have og altan

Bærbuske er et fantastisk valg til både have og altan. De er nemme at pleje, giver rig høst af smagfulde bær, og kan tilpasses selv små uderum. Prøv for eksempel at plante brombær, solbær eller hindbær i krukker eller plantekasser. Bærbuskene kræver ikke meget plads, men giver alligevel en rigelig mængde bær, som kan nydes direkte eller forarbejdes til lækre syltetøjer, safter og smoothies. Uanset om du har en stor have eller en lille altan, kan bærbuske være med til at tilføje både smag og farve til dit uderum.

Bliv inspireret af vores kunders bærhøst

Vores kunder har haft stor succes med at dyrke bær på deres egne bærbuske. Lad dig inspirere af deres høst og erfaringer. Mette fra Odense fortæller, at hun høstede over 5 kg blåbær fra sine buske sidste sommer. “Det var en sand fornøjelse at plukke de lækre, modne bær og bruge dem i mine bagte retter og smoothies,” siger hun. Ligeledes høstede Jens fra Aarhus over 10 kg solbær, som han brugte til at lave lækker syltetøj og saft. “Jeg nød at have min egen lille bærhøst lige i baghaven,” fortæller Jens. Lad dig inspirere af vores kunders gode oplevelser og overvej at plante dine egne bærbuske.

Få din bærhøst til at vare hele sæsonen

For at få din bærhøst til at vare hele sæsonen, er det vigtigt at plante forskellige sorter af bærbuske. Ved at vælge sorter med forskellige modningsperioder, kan du høste bær fra tidligt forår til sent efterår. Nogle tidlige sorter som ‘Polka’ og ‘Tulameen’ giver bær allerede i juni, mens sene sorter som ‘Autumn Bliss’ og ‘Himbo Top’ kan give bær helt ind i oktober. Husk også at beskære buskene regelmæssigt for at stimulere ny vækst og frugtproduktion. Med den rette planlægning og pleje kan du nyde friske, hjemmedyrkede bær i flere måneder.

Bestil dine bærbuske online og få dem leveret

Det er nemt og bekvemt at bestille dine bærbuske online hos os. Gå blot ind på vores hjemmeside og vælg de buske, du ønsker. Vi tilbyder et bredt udvalg af bærbuske, som er velegnede til danske forhold. Når du har valgt dine buske, kan du nemt bestille dem og få dem leveret direkte til din dør. Vores erfarne medarbejdere pakker og sender dine buske med omhu, så de ankommer i perfekt stand. Bestil i dag og nyd glæden ved at dyrke dine egne lækre bær allerede til næste sæson.